Vinduespudser Bramming

Vinduespudser Bramming – professionel vask af vinduer med Ruder4


Er du på udkig efter en pålidelig vinduespudser omkring Bramming? Når du bestiller vinduespudsning fra Ruder4 er du garanteret en erfaren og billig vinduespudser med speciale i et-plans-boliger. Ruder4 er en enkeltmandsvirksomhed drevet af mig, Henrik – jeg har siden 2011 fungeret som vinduespudser, hvor jeg har leveret rene vinduer til hundredvis af tilfredse kunder. Herunder kan du se en af mine anmeldelser:

BESTIL ET TILBUD I DAG

Anmeldelse af Ruder4 – professionel vinduespudser omkring Bramming


Til at stole på og leverer ALTID et flot resultat!

Ruder4 er en rigtig god vinduespudser, der kommer som aftalt og polerer flot. Han er altid omhyggelig med at passe på mine blomsterbede og tager overtræk på skoene, når han pudser indenfor. Prisen er billig og rimelig, og jeg kan anbefale Henrik.
Anmeldelse af Dorthe Kornerup Kristiansen, 5 ud af 5 stjerner

Vinduespudser i Bramming – mulighed for både løbende og faste aftaler


Du kan både kontakte mig ved enkeltvise aftaler, eller hvis du skulle ønske fast aftale med en professionel vinduespudser i Bramming – f.eks. på måneds- eller kvartalsbasis. Du har desuden mulighed for at få din faktura sendt på mail, hvis vinduespudsningen ikke foregår på faktureringsadressen.

Ring til mig på 29 917 919 for at bestille mig som vinduespudser i Bramming eller skriv til mig her på sidens kontaktformular, så vender jeg tilbage med et tilbud på din næste vinduespudsning. Derefter kan vi aftale mere nøjagtigt. Du kan få et overblik over min vejledende prisliste her.


Vask af vinduer – professionel vinduespudser i Bramming

Når du bestiller en vinduespudser i Bramming ved Ruder4, kan du også regne med, at der tages miljørigtige hensyn under arbejdet med vask af vinduer. Som vinduespudser benytter jeg dagligt kemikalier fra rengøring, som opsuges af jorden. Derfor bruger jeg udelukkende Svanemærket sæbe, hvilket både skåner miljøet og efterlader et upåklageligt resultat.

 

Skal jeg være din næste vinduespudser i Bramming?

kontakt mig ved hjælp af kontaktformularen, og jeg vender tilbage til dig med et tilbud.
Eller ring på 29 917 919 så kan vi hurtigt få lavet en aftale for din næste vinduespudsning.