Vinduespolering i Esbjerg

Bestil vinduespudser i Esbjerg her!

Materialer til vinduespolering

Når jeg udfører vinduespolering i Esbjerg, så bruger jeg en blød indvasker i microfiber, en skraber med gummi, miljøvenlig sæbevand samt en bomuldsklud.

Vinduespolering teknik

Jeg polerer på gammeldags maner. Skidtet vaskes/skrubbes løs fra glasset på vinduerne med en blød indvasker med sæbevand. Hvis der er skidt der sidder ekstra godt fast på glasset, så kan enden af indvaskeren bruges til at skrubbe med. Herefter krabes sæbevandet, som nu indeholder skidtet fra vinduet, af glasset med en skraber. Til slut tørrer jeg af efter behov med en bomuldsklud.

Tips til vinduespolering

Sæbevand

Det er vigtigt, at der hverken er for meget eller for lidt sæbe i vandet.

Indvaskeren

Indvaskerens materiale har bl.a. betydning for, hvor godt den holder på sæbevandet. Jeg bruger, som nævnt, en indvasker i microfiber, som er den der holder bedst på vandet. Derved bliver der ikke så meget vandpjaskeri, som specielt er vigtigt ved indvendig vinduespolering.

Skraberen

Der findes mange forskellige slags gummi til skraberen. Forskellige vinduespudsere foretrækker forskellige slags gummi. Det har stor betydning for resultatet af vinduespoleringen, at gummiet på skraberen er hel og ubeskadiget. De mindste skader, eller lidt for meget slid, så vil det give et dårligt resultat. Gummiet slides først i hjørnerne, hvilket vil medføre, at der laves striber på glasset.

Kluden

Jeg bruger klude af bomuld. Det kan f.eks. være gammeldags stofbleer. Dog skal man være opmærksom på, at der her kan være stor forskel i materialet. Dårligt materiale giver dårligt resultat. Det er vigtigt, at kluden er tør, når man tørrer på glasset. Hvis kluden efterlader vand på glasset, så indeholder dette vand noget skidt, som vil sidde tilbage på glasset, når vandet er tørret væk.

Bestil vinduespudser i Esbjerg her!

Opgaver

Jeg har specialiseret mig i et-plans boliger, og kan derfor tilbyde fornuftige og yderst konkurrencedygtige priser herpå. Jeg har mange kunder med villaer med 1. sal, hvor de udelukkende får poleret vinduerne i stueetagen. Årsagen er formentlig, at det er uforholdsmæssigt dyrt, at få poleret vinduerne på 1. sal, sammenholdt med, at de fleste udelukkende bruger 1. salen når de skal sove. Har du 1. sal som du ind i mellem ønsker poleret, så skal du ikke holde dig tilbage. Det kan sagtens lade sig gøre. Her bruger jeg rentvandsanlæg, hvor jeg med en stang kan vaske vinduerne fra jorden.

Priser på vinduespolering

Mine priser på vinduespolering i Esbjerg starter ved kr. 120 for en villa, og kr. 80 for et rækkehus. Der kan være mange faktorer, som spiller ind på prisen, så som sprosser i vinduerne, placering, kælderskakt, beplantning og naturligvis antallet af vinduer.
Det er enkelt at bestille et tilbud på vinduespolering. Blot tryk på en af de grønne knapper og udfyld felterne med de oplysninger jeg har brug for. Derefter kontakter jeg dig på mail med et helt uforpligtende tilbud på netop din bolig.

Bestil vinduespudser i Esbjerg her!

Du kan læse mere om mig og Ruder4 Vinduespudsning her!


Vinduespolering i Esbjerg