Om Ruder4 Vinduespudsning

Bestil vinduespudser i Esbjerg her!

Vinduespudsning i Esbjerg

Ruder4 Vinduespudsning er en virksomhed med base i det vestjyske. Ruder4 hører hjemme på Fanø og har hovedaktivitet i Esbjerg og omegn. Her serviceres både store og små private og erhvervskunder til gensidig tilfredshed.

Baggrund for virksomhed med vinduespudsning

Efter 12 år i Dansk Politi udsprang Ruder4 Vinduespudsning i 2011 med et ønske om at kunne tage et større hensyn til familien, samt en hverdag, hvor jeg gør andre mennesker glade.

Ruder4, garanti for godt resultat til en god pris

Jeg har siden 2011 leveret vinduespudsning til hundredvis af tilfredse kunder. Det er altid mig selv, indehaveren af virksomheden, som kommer hos dig. Det er din garanti for et grundigt og professionelt resultat, samt at jeg kommer som aftalt. Det er nemlig mit levebrød der er på spil. Hos Ruder4 er der ikke udgifter til hovedkontor, administrativ personale og dyre firmabiler. Derfor kan jeg give dig den helt rigtige pris. En pris, hvor vi begge er tilfredse med vores aftale.

Det er vigtigt for mig, at være grundig og pålidelig.
Grundig omkring mit arbejde, så jeg efterlader et godt udført job, når jeg er færdig hos dig. Jeg passer på dine blomsterbede og resten af din ejendom.
Jeg er pålidelig og gør mig umage for at holde de aftaler jeg laver med dig.

Vinduespudsning og miljøet

Desuden er Ruder4 en grøn virksomhed.
Det betyder, at jeg værner om miljøet og bruger ressourcerne på en ansvarlig måde. F.eks. bruger jeg Svanemærket sæbe til vinduespudsning hvilket efterlader et skinnende rent resultat og samtidig er skånsomt mod miljøet.

Kontakt vedr. vinduespudning i Esbjerg

Hvis du har brug for at snakke med mig, så kan du fange mig på tlf. 29 917 919. Ellers er det nemt at få et uforpligtende tilbud ved at trykke på en af de grønne knapper.
Har du Facebook, kan du også finde Ruder4 Vinduespudsning her!

Mvh. Henrik

Bestil vinduespudser i Esbjerg her!

Ruder4 Vinduespudsning Fanø, Esbjerg og omegn