Algebehandling Fanø

Algebehandling på Fanø – af lokal virksomhed


Siden 2011 har jeg med Ruder4 tilbudt god og professionel vinduespudsning på Fanø og har sidenhen udvidet med algebehandling. De forandringer vi oplever med vores klima, med mildere og mere vådt vejr, giver alger rigtig gode vilkår for at trives og udvikle sig. Det betyder, at hvis vi vil beholde den oprindelige levetid på vores tag, terrasse, plankeværk og lignende, så er vi nødt til at gøre mere for at vedligeholde det.

BESTIL TILBUD I DAG

Algebehandling på Fanø – Serviceaftale


Når algerne får bedre vækstbetingelser, så er det vigtigere end nogensinde, at du gør noget for at holde algerne nede og væk. Det kan du gøre med Ruder4’s Serviceaftale. Med en serviceaftale får du en årlig, eller halvårlig, algebehandling af dit tag eller din terrasse. Med serviceaftalen skal du ikke bekymre dig om algerne. Jeg holder øje med vejrudsigten og temperaturen, og kommer med det aftalte interval og udfører professionel algebehandling hos dig.

Hvad skal du vælge:

Serviceaftale med årlig behandling: For de fleste tagtyper vil en årlig algebehandling være tilstrækkelig til at holde algevæksten nede.

Serviceaftale med halvårlig behandling: For mange terrasser vil det være optimalt med halvårlig behandling. Dette fordi regnen ikke kan skylle algevækst væk fra overfladen, på samme måde som et tag med stejl hældning.

Behov for årlig eller halvårlig behandling vil være individuel for den overflade, hældning, placering i forhold til træer, buske og verdenshjørnerne. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om dit behov.

Når du kontakter mig gennem kontaktformularen, angiver du dine oplysninger og behov. Herefter kontakter jeg dig med et tilbud på den ønskede behandling. Fakturaen kan du få lagt i postkassen ved hvert besøg, eller du kan få den tilsendt på din mail.


Professionel algebehandling på Fanø

Når du bestiller Ruder4 til at stå for dine algebehandlinger, så får du et professionelt resultat hver gang. Det er altid mig selv der kommer hos dig, og det er din garanti for et godt resultat. Og gode resultater er det der gør, at min forretning stadig er her i dag.

Skal jeg sørge for din algebehandling fremover?

Kontakt mig gennem kontaktformularen, så vender jeg hurtigt tilbage til dig med et tilbud.

 

Algebehandling Fanø