Vinduespudser Fanø

Din lokale vinduespudser på Fanø


Ruder4 har siden 2011 haft base i Nordby på Fanø og har herfra serviceret kunder på både Fanø og på fastlandet. Jeg er glad og stolt over at være den eneste lokale vinduespudser, som har været på øen gennem årene siden 2011.
Jeg har valgt at specialisere mig i et-plans-boliger og jeg har gennem årene leveret rene vinduer til hundredvis af tilfredse kunder. Længere nede på siden kan du se en af mine anmeldelser:

BESTIL ET TILBUD I DAG

Anmeldelse af Ruder4 – professionel vinduespudser


Til at stole på og leverer ALTID et flot resultat!

Ruder4 er en rigtig god vinduespudser, der kommer som aftalt og polerer flot. Han er altid omhyggelig med at passe på mine blomsterbede og tager overtræk på skoene, når han pudser indenfor. Prisen er billig og rimelig, og jeg kan anbefale Henrik.
Anmeldelse af Dorthe Kornerup Kristiansen, 5 ud af 5 stjerner

Vinduespudsning på Fanø – støt lokalt


Som den eneste lokale vinduespudser på Fanø, er Ruder4 din mulighed for at støtte lokalt. De få andre vinduespudsere som kører på øen, kommer alle herover fra fastlandet. Du har mulighed for at vælge mellem vinduespudsning hver 4. eller 8. uge. Med vinduesvask hver 4. uge, er dine vinduer pæne det meste af året. Vælger du derimod hver 8. uge, så bliver vinduerne meget mere beskidte imellem pudsningerne og derfor er der også et tillæg til prisen hver pudsning.

Når du kontakter mig gennem kontaktformularen, angiver du blot om du ønsker vinduespudsning hver 4. eller 8. uge. Herefter vender jeg tilbage med et tilbud på din næste vinduespudsning. Fakturaen kan du få lagt i postkassen ved hvert besøg, eller du kan få den tilsendt på din mail.


Professionel vinduespudsning på Fanø

Når du bestiller mig til at pudse dine vinduer, så får ud et professionelt resultat hver gang. Det er altid mig selv der kommer hos dig, og det er din garanti for et godt resultat. Og gode resultater er det der gør, at min forretning stadig er her i dag.

Skal jeg være din næste vinduespudser på Fanø?

Kontakt mig gennem kontaktformularen, så vender jeg hurtigt tilbage til dig med et tilbud.

Vinduespudser Fanø

Vinduespudsning med rentvandsanlæg på Fanø